Stichting Burnout, de diepere en bewezen waarheid omtrent burn-out

Waarom Stichting Burnout voor uw burn-out herstel?


 

  • Stichting Burnout is de enige behandelpartij in Nederland die een uitgeschreven burn-out herstelprogramma heeft, dat nog wetenschappelijk erkend is ook (alles wat wetenschappelijk erkend is staat in Google Scholar, https://scholar.google.com – geef daar in ‘Stichting Burnout kunst burnout herstel’ en u komt het artikel tegen met de bespreking van onze methode)
  • Stichting Burnout heeft veel tests waarmee een burnout goed kan worden gediagnostiseerd EN waarmee geanalyseerd kan worden WAARDOOR uw burnout kwam.
  • Stichting Burnout werkt alleen met zeer seniore consulenten (50+) die zich gespecialiseerd hebben in burn-out behandeling na een lange loopbaan in diverse organisaties. De meesten zijn A&O (Arbeisds- en Organisatie) psychologen met post-academische opleiding voor burn-out.
  • Wij bestaan sinds 2006, dus 14 jaar gemeenschappelijke jaren ervaring in theorie en praktijk (die bovenop de kennis en ervaring komt die menig psycholoog had voordat deze bij ons begon)
  • Oog voor de ARBEIDSCONTEXT. Dat zal een gz/ggz-psycholoog niet zo snel hebben, of een ‘Freudiaan’. Hier ligt ook een duidelijke afweging voor u, of u denkt ‘er zit fundamenteel iets mis met mij, ik wil zo diep mogelijk in mijn persoonlijkheid graven’, of dat u denkt ‘toen ik aan de baan begon was alles goed, daarna is het mis gegaan…maar wat en hoe, daar heb ik geen duidelijk plaatje van…en hoe het verder moet weet ik helemaal niet’. Als het tweede het geval is, zit u goed bij ons. In de arbeidscontext of privé contekst ligt altijd de aanleiding voor burnout: door invulling van bijgaande BBTI (voorbeeld overschrijven met eigen woorden en cijfers) kunt u zich bewust worden van welke energievreters er op werk- en privé gebied spelen, en welke energiegevers op werk- of privégebied ontbreken: BBTI-ingevuld-met-cijfers-en-tekst-1-2
  • Mail ons via het contactformulier