Geschreven door Stichting Burnout op 18 juli 2019 in blog Nederlands

Stichting Burnout (SB) is in 2006 opgericht, als eerste organisatie in Nederland die zich volledig op burn-out richt. SB heeft geen winstoogmerk, maar moet wel haar kosten dekken via betaalde burn-out hersteltrajecten. SB is aanwezig op 15 locaties in den lande, zodat men in de dichter bevolkte gebieden zelden meer dan 30 minuten moet reizen. Behandeling geschiedt ambivalent, gewoonlijk met éen ruime sessie per week en het nodige huiswerk tussendoor.

Stichting Burnout is op wetenschappelijke leest geschoeid, en heeft een wetenschappelijk erkende burn-out herstelmethode die in Google Scholar terug te vinden is (‘kunst van burn-out herstel’).

Een en ander is zichtbaar in de waarderingen van onze klanten:

(klik op afbeelding OF deze link) of gewoon https://burnout.nl/review/

ZorgkaartNederland: https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=stichting+burnout

Onder condities kan Stichting Burnout zelfs herstel garanderen (‘niet goed? geld terug’). In de afgelopen 13 jaar (2006-heden) heeft SB ook zeer veel ervaring opgedaan met de praktijk van burn-out: de ontkenning ervan door een deel van de artsen, ontkenning door dat deel van de werkgevers dat denkt dat ontkennen financieel gunstiger is dan genezen….kortom: SB heeft verstand van alle trucs die minder goedaardige mensen/partijen  vaak voor hebben met burn-out-ers, ten behoeve van eigen gewin. Op elke truc hebben wij een gepast antwoord. Ook kennen wij alle relevante wetgeving.

U kunt op deze site:

  • zelf een erkende test doen (4DKL) om een eerste indicatie te krijgen of u burn-out bent – 4dkl blanco ter verzending
  • een vrijblijvend oriënterend gesprek hebben met een burn-out-expert/psycholoog in uw regio
  • ondersteuning krijgen van SB bij de akkordering van het herstelplan door werkgever
  • ondersteuning krijgen bij het door werkgever en arbodiensten geaccepteerd krijgen van de diagnose burn-out

Wij volgen volledig de modernste stand van zaken in de wetenschap en de nieuwste burn-outrichtlijn – H&W_NVAB-12_LESA_LR_overspanningburnout

Stichting Burnout is erkend door UWV, om burn-out herstel trajecten uit te voeren voor de volgende productcodes die in excel met groen zijn aangegeven: UWV-productcodes-voor-facturering-inkoop-reintegratie-groen-waarvoor-SB-goedgekeurd.

Stichting Burnout is goedgekeurd om burn-out herstel- en loopbaanoriëntatieopdrachten te doen voor medewerkers en oud-medewerkers van de Rijksoverheid.