Stichting Burnout, de diepere en bewezen waarheid omtrent burn-out

FAQ-4 jur – mediation door Omnius juristen

Juridisch advies voor zieke werknemers en mediation

Regelmatig zit, bij ziekte en zeker bij beroepsziekten zoals burnout, het overleg tussen werkgever en werknemer muurvast. Al maanden liggen er voorstellen, van de rechtsbijstand wordt werknemer niet wijs…Stichting Burnout (SB) kan je bijlagen sturen hoe het recht in elkaar steekt, maar SB gaat niet ‘vechten en praten’ met de werkgever.

Daarom is SB een samenwerking aangegaan met het landelijke juristencollectief ‘Omniusjuristen’. Zij streven overigens, net als wij/SB, naar win-win situaties en  zijn erg snel. WAT uw rechten zijn leest u in hoofdlijnen op deze site, en vindt u terug in deze conceptbrief die u naar uw werkgever kunt sturen: Totaalbrief-juridisch-kader-werknemer-aan-werkgever.

Maar als het niet lukt om uw recht te VERWEZENLIJKEN is het tijd om

088- 629 0039

te bellen. Mailen kan ook: https://www.omniusjuristen.nl/

De intake is sowieso gratis, en verder leggen zij alles uit. Zij zijn juist gespecialiseerd in het aspect ‘ziekte’ bij arbeidsrecht, en hebben verstand van burnout.

Als u contact opneemt:

  • zeg dat u via Stichting Burnout komt (dan wordt u des te beter geholpen)
  • neem o.a. alle testresultaten en de burnoutrichtlijn = H&W_12_LESA_LR_overspanningburnout mee
  • neem het concept trajectplan van Stichting Burnout mee
  • neem andere relevante documenten mee (een document is meer waard dan 1000 woorden).

Als u op bezoek bent GEWEEST, koppel a.u.b. aan Stichting Burnout of, en hoe tevreden u bent. Dat garandeert dat wij klanten alleen doorsturen naar juristen waar eerdere klanten dik tevreden over zijn.